Ørsta og Molde (!)

Hvem var det som tok med potetgull inn på bussen? Vi våknet i Ørsta med fullstendig havarert buss både teknisk og ellers. Men hvem bryr seg i så vakkert landskap. Vi må medgi at vi var skeptiske før konserten, for det var få fremøtte, men de som var der var særdeles trivelig å spille for!Vi starte dagen med ren, skjær fest på Westre Bakeri, med karbonadesmørbrød, Sandnessjøens Picos spesial; Chips med ost smeltet i mikron, Napoleonskake, Wienerbrød, kaffe, kola og iste!Vakkert på dagtidTfuzz fikk være fargehiphoper for en kveld og var storfornøyd med det!Vakkert på kveldstidVi rakk akkurat ferja til Molde og stoppet på en bensinstasjon der dette var hovednyheten i avisa som kommer hver 14.dag.
MEN, hva har skjedd her?Vi kom oss ikke videre fra stasjonen og det viste seg at det døgnåpne Scania verksted var der vi hadde tatt ferja fra. Neste ferje klokka 0700, fem timer senere. Men vi så ferdig curling finalen og observerte Moldes bensinstasjonsnatteliv og bussen ble på et mirakuløst vis fikset  etter noen timer på Skjevik.

Ønsk oss velkommen hjem!

Andre måtte rekke et fly. Vi er glad vi ikke måtte betale denne taxiregninga...Da er det en konsert igjen av turnéen: Isak i Trondheim på fredag!

Takk for turen til Soup, St. Helen, Vibeke, alle lydmenn, alle bussjåfører kanskje spesielt Rune, takk til folka bak Trondheim Calling, selvfølgelig våre fantastiske Dj's Dekstra Large, Terminator André og Jetjagar. Likevel, den største takken går til alle som har møtt opp på konsert rundt opp i landet for å se hva som foregår i Trondheim. Vi merket at dere likte det dere hørte og dermed liker dette:

Vi kommer tilbake!

Én kommentar

Tfuzz

05.mar.2010 kl.01:47

Trivelig å ligge å sove i et bussverksted var det!

Skriv en ny kommentar

hits